Rólunk

Tudjon meg többet a Kvalitat Trió Kft-ről

Cégünk

Vállalkozásunk 1992-ben alakult mint Kvalitat Közkereseti Társaság. A cég fő profilját akkoriban az épületgépészeti kivitelezés jelentette. Az egyre szaporodó megrendelések köszönhetően 1997-ben megalakult a Kvalitat Team Kft. A megrendelői igényekhez igazodva ekkor már a tervezés is bekerült a vállalkozás szolgáltatásai közé.

A Kvalitat Trió Kft. 2010-ben családi vállalkozásként kezdte meg a működését, az elődvállalkozásoknál megszokott magas minőséget és a korábbi munkákból szerzett tapasztalatokat felhasználva. Megrendelőink között továbbra is patinás, jó nevű cégek és lakossági fogyasztók is megtalálhatók. Vállalkozásunk profiljába tartozik az épületen belüli víz-csatorna, központi fűtés, gázvezeték hálózatok, technológiai csővezetékek, hűtés, lég- és klímatechnika tervezése, kivitelezése, valamint a rendszerek csővezetékeinek hőszigetelése. A fenti tevékenységeken túl épületkarbantartás, gázkészülékek felülvizsgálata, továbbá a felsorolt tevékenységekben szakértői tanácsadás is a profilunkba tartozik.

Sikerünkben kulcsfontosságú szerepet játszik a legkorszerűbb technológiák alkalmazása, valamint munkatársaink több mint 20 éves szakmai tapasztalata. Fontosnak tarjuk a folyamatos kapcsolattartást stratégiai partnereinkkel, így szolgáltatásainkat teljes mértékben az ő igényeikhez tudjuk igazítani. Hiszünk benne, hogy az elégedett ügyfélnél nincs jobb reklám.